Nothing is to be taken from this blog without the written permission of this blog's owner.

Friday, September 23, 2011

Disney On Ice presents Toy Story 3 Trivia Answers

Here are the answers to the trivia questions from a few days ago.
1. What is Andy’s last name?
Answer: Davis. It is written on his high school diploma which you see when he goes to the bulletin board to look at the picture of him as a child playing with the toys.

2. Sid Phillips, Andy’s next-door neighbor from the original Toy Story makes a brief appearance in the third movie as what?
Answer: A garbage man

3. In Toy Story 3, why does Buzz forget his friends and once again think he is a Space Ranger?
Answer: He is switched back to Demo mode.

4. What phrase do the Aliens say to Mr. Potato Head both in Toy Story 2 and Toy Story 3?
Answer: 'You have saved our lives. We are eternally grateful.'

5. The calendar in Andy’s room is always set to what month?
Answer: August

6. True or False: Lots-o’-Huggin Bear appeared in the first Toy Story movie.
Answer: True. A very early version of Lotso appeared in the original Toy Story film on Andy’s desk.

7. Woody used to be the star of what TV show?
Answer: “Woody’s Roundup”

8. What is the name of the daycare center the toys end up at in Toy Story 3?
Answer: Sunnyside

9. What is Jessie’s favorite catchphrase?
Answer: “Yeehaw!”

10. How do the toys realize that Andy is looking for them in Toy Story 3?
Answer: Mrs. Potato Head’s other eye is still in Andy’s room.

11. In Toy Story 3, Lotso forces the toys to stay in what room of the daycare center?
Answer: The Caterpillar room

12. Who saves the toys from the incinerator in Toy Story 3?
Answer: the Aliens

13. What is the full name of the strawberry-scented teddy bear in Toy Story 3?
Answer: Lots-o’-Huggin Bear

14. Who is Buzz Lightyear’s enemy?
Answer: Emperor Zurg

15. What is the name of the restaurant Buzz and Woody go to in Toy Storyy?
Answer: Pizza Planet

16. Why does Andy’s mom make him pack up his toys?
Answer: He is leaving for college.

17. Where does Ken ask Barbie to live with him?
Answer: In his Dream House

18. Woody meets Jessie and Bullseye in which Toy Story movie?
Answer: Toy Story 2

19. Who did Barbie belong to before coming to Sunnyside?
Answer: Andy’s sister Molly

20. Who leads the Green Army Men?
Answer: Sarge



Disney On Ice presents Disney/Pixar's Toy Story 3 is at Chaifetz Arena a few more days, until September 25th. Save $4 on tickets when you use code "MOMT3". Offer valid on all performances. Not valid on front row or VIP seating. Valid online only. Service charges, facility and handling fees may apply. To purchase tickets, click on the link.



I am a Feld Family Ambassador, and in exchange for my time and efforts in attending shows and reporting my opinion within this blog, as well as keeping you advised of the latest discount offers, Feld Entertainment has provided me with complimentary tickets to Feld shows and opportunities to attend private Feld pre-Show events. Even though I receive these benefits, I always give an opinion that is 100% mine.

Disney On Ice presents Toy Story 3 Review

Last night we went to opening night of Disney On Ice presents Disney/Pixar's Toy Story 3. Traffic getting to the show was completely backed up. It was worse than any show or event we had ever been to at Chaifetz Arena. I guess this show was very popular! After seeing it, I can understand why. It's an amazing show! Great characters, story, music and choreography. Some of my favorite songs played were "These Boots Were Made For Walking," "We've Got The Beat," "Girls Just Want To Have Fun" and "Walking On Sunshine." One of my favorite lines from the show was from Barbie to Ken when she said "Nice ascot" upon meeting him. Another favorite line was from Ken to Barbie when he told her "I know you don't know me from G.I. Joe." Dave said it was the best show we had seen. Kaitlynn loved Barbie. She insisted on calling her "that girl." She said her favorite part was when "that girl" (Barbie) ripped up "that boy's" (Ken's) clothes. It was a great show! I really recommend fitting it into your plans for the weekend.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Disney On Ice presents Disney/Pixar's Toy Story 3 is at Chaifetz Arena a few more days, until September 25th. Save $4 on tickets when you use code "MOMT3". Offer valid on all performances. Not valid on front row or VIP seating. Valid online only. Service charges, facility and handling fees may apply. To purchase tickets, click on the link.



I am a Feld Family Ambassador, and in exchange for my time and efforts in attending shows and reporting my opinion within this blog, as well as keeping you advised of the latest discount offers, Feld Entertainment has provided me with complimentary tickets to Feld shows and opportunities to attend private Feld pre-Show events. Even though I receive these benefits, I always give an opinion that is 100% mine.